Cafe Sonneveld

Welkom op de webpagina van Eetcafé Sonneveld, gelegen in het hartje van de Jordaan, met zijn vele cafeetjes en restaurants één van de gezelligste buurten van Amsterdam!

Wijnkaart

 

Urmeneta, Sauvignon Blanc

Chili: Geurige Sauvignon met het exotische van passievrucht en het frisse van grapefruit. Makkelijk, met milddroge afdronk.

Druivensoort: Sauvignon Blanc

Soort wijn: Droge witte wijn.

Glas € 3,50                  Fles € 17,50

 

Laroche, Chardonnay, Vin de Pays d’Oc

Frankrijk: De neus vertoont hinten van honing en meloen. In de mond droog, fris en een subtiele afdronk.

Druivensoort: Chardonnau

Soort wijn: Droge witte wijn

Glas € 4,00                  Fles € 21,50

 

Vicente Gandia, Verdejo Organic

Spanje: Zachte rijkfom, die de mond honingzoete citrus- en appelsmaken geeft, typisch voor de Verdejo druif.

Druivensoort: Verdejo

Soort wijn: Droge witte wijn.

Glas € 4,50                  Fles € 24,50

 

Sankt Amadeus, Bereich Bernkastel

Duitsland: Een friszoete, makkelijke wijn boordevol fruitige aroma’s. Kan ook on-the-rocks!

Druivensoort: Blend

Soort wijn: Halfzoete witte wijn

Glas € 3,50                  Fles € 17,50

 

Urmeneta, Cabernet Sauvignon

Chili: Een romige, ronde wijn met gesproken cassis aroma’s en een kruidige, soepele afdronk.

Druivensoort: Cabernet Sauvignon

Soort wijn: Droge rode wijn

Glas € 3,50                  Fles € 17,50

 

Luigi Bosca, Finca La Linda, Malbec

Argentinië : Naast impressies van kersen en kruiden toont de wijn het aroma van rood fruit. Rijpe smaak en niet te zwaar.

Druivensoort: Malbec

Soort wijn: Droge rode wijn

Glas € 4,00                  Fles  € 21,50

 

El Coto, Vintage Rioja Crianza

Spanje: Helderrode, frisse, middelzware en vooral soepele Rioja die een jaar op hout heeft gerijpt. Die houtlagering maakt de geurige wijn met aroma’s van bes en kers zacht, rond en af.

Druivensoort: Tempranillo

Soort wijn: Droge rode wijn

Glas € 4,50                  Fles € 24,50

 

Rose & Prosecco zijn natuurlijk ook aanwezig!

Webdesign by Cees Ballap