Cafe Sonneveld

Welkom op de webpagina van Eetcafé Sonneveld, gelegen in het hartje van de Jordaan, met zijn vele cafeetjes en restaurants één van de gezelligste buurten van Amsterdam!

Eten & Drinken

"Café Sonneveld eten & drinken" staat voor 'n avond van ongedwongen genieten in een huiselijke sfeer. Met toewijding en plezier bereiden wij iedere dag opnieuw het eten vers voor u.

 

Wij serveren u gerechten die herken¬baar zijn; ongekunsteld en eerlijk, een continue variërend aanbod. Zo serveren wij bijvoorbeeld tijdens de aspergetijd verse asperges, tijdens de mosseltijd serveren wij overheerlijke Zeeuwse mosselen, in de winter verschillende stamppotten etc.

 

De dinerkaart is internationaal georiënteerd. De hoofdgerechten worden allemaal met brood & boter geserveerd, zodat u naar wens kunt combineren met de supplementen.

 

Onze koks verrassen u elke dag weer met een nieuwe dagschotel. Café Sonneveld staat bekend om zijn heerlijke ossenhaasbiefstuk, saté en tong. Natuurlijk is dit niet het enige waaruit u kunt kiezen, onze kaart omvat nog vele andere salades, vlees-, vis-, en vegetarische gerechten.

 

Eetsmakelijk